نان خشک سنتی یزد 1000 گرم-aryafoods-dried-bread01-asna-

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می توانید از طریق لیست بالای صفحه، از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی اجمالی نان خشک سنتی یزد 1000 گرم

نان خشک سنتی اثنا یزد دو آتیشه هیزمی بسته 1000 گرم

 

نان خشک یزد دارای خواص زیادی است و به دلیل خشکی زیاد در زمان هضم آب و اسید اصافه معده را به خود جذب نموده و باعث رفع سوزش معده و همچنین گردش بهتر دستگاه گوارش می شود. در شهر یزد به وفور از نان خشک سنتی یزد استفاده می شود که برند اثنا با فناوری های روز صنعت نان و دستگاه مدرن ، نان خشک یزد را با ترکیبات عالی و با کیفیت ترد تولید می نماید.

 

 

 

 

چرا به آن نان دوآتیشه گفته می شود؟

 

منظور از دوآتیشه آن است که این نوع نان برخلاف نان های خشک موجود در بازار، که در هوای معمولی پس از پخت خشک می شود، بعد از پخت کامل در تنور هیزمی (آتش اول) به مدت 10 ساعت با حرارت خود تنور (آتش دوم) عمل خشک شدن کامل و نهایی صورت می پذیرد. به همین سبب به آن نان دوآتشه گفته می شود.

 

دلیل ترد بودن نان خشک یزدی 

زمانی که نان به مدت 8 تا  10 ساعت در حرارت مستقیم آتش هیزم قرار می گیرد تمامی رطوبت نان شروع به خروج از بافت نان می کند که در نهایت به دلیل نیمه خشک شدن سطح نان، رطوبت جایی برای خارج شدن نداشته و نان ترد شده را می شکند.

 

پیشنهاد ما برای مصرف نان خشک سنتی یزد :

 

شما می توانید نان خشک را برای مصرف به همراه غذاهایی چون آبگوشت، دیزی و یا در هوای گرم تابستان با ماست سنتی و آبدوغ خیار میل نمایید.

همچنین ، می توانید در وعده غذایی صبحانه به همراه پنیر و گردو یا خامه و عسل سرو نمایید.

نان خشک سنتی را برای مدت 20 تا 30 دقیق با آب تمیز اسپری کنید تا کاملا نرم شود و سپس به همراه غذاهای مختلف مصرف نمایید.

 

دلیل ماندگاری بالای نان خشک سنتی یزد چیست؟

میکروب ها ، میکروارگانیسم ها مانند قارچ ها و کپک یا مخمرها برای فعالیت نیاز به محیط دارای آب و رطوبت دارند. تا زمانی که یک ماده غذایی آب نداشته باشد این عوامل میکروسکوپی قادر به رشد و فعالیت نیستند. پس نان خشک با پخت سنتی کپک نمی زند و یا بیات نمی شود. 

 

خواص دارویی نان خشک سنتی یزد برای سلامتی:

نان خشک به سبب شاخص گلایسیمیک پایین و سیر کنندگی بالا به افراد چاق یا دیابتی توصیه می گردد. همچنین ، به دلیل قدرت جذب آب بالا نسبت به نام نرم ، مصرف آن باعث جذب آب و اسید اضافی معده می گردد. بنابراین ، برای رفع سوزش معده نیز کاربرد دارد. مصرف دوره ای نان خشک سنتی در هر هفته نیز ،  حرکت و جریان مواد غذایی در دستگاه گوارش را تسهیل می نماید.

از دیگر مزیت های این نوع نان ، عدم استفاده از شکر و جوش شیرین در ترکیبات نان خشک یزد است که دارای عوارض جانبی زیادی برای سلامتی هستند.

 

 

مشخصات فنی نان خشک سنتی یزد 1000 گرم

مشخصات عمومی نان

  • ترکیبات نان
  • برند محصول
  • وزن محصول
  • تعداد در بسته
  • روش نگه داری
  • ماندگاری محصول
  • وضعیت سلامت
  • محل تولید

نظرات کاربران برای: نان خشک سنتی یزد 1000 گرم

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید