16512

سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500گرمشناسه کالا: 5358

  • رضایت خرید :75%
آماده ارسال از 0 روز آینده

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

۷۳,۰۰۰ ۷۳,۰۰۰ تومان
%
  • برند کالا : سوهان فرآیند
  • وزن کالا : 500 گرم
  • ترکیبات محصول : شکر، گلوکز، انواع مغز، خلال پسته، زعفران، عسل
  • شرایط نگه داری : در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگه داری شود.

نقد و بررسی اجمالی سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500گرم

سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500 گرم

در میان شیرینی های آجیلی و خشکبار خاص ایام عید نوروز سوهان عسلی که در واقع نوعی آب نبات آجیلی است بسیار محبوب و پر طرفدار است.

سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500 گرم

شیرینی سوهان عسلی

در میان شیرینی های آجیلی و سنتی خاص ایام عید نوروز سوهان عسلی که در واقع نوعی آب نبات آجیلی است بسیار محبوب و پر طرفدار است. کسانی که علاقه دارند شیرینی های عید خانگی تهیه کنند حتما به سوهان عسلی خوشمزه به عنوان گزینه ای مناسب فکر می کنند چرا که مواد اولیه اش در دسترس است و نیاز به صرف زمان زیاد برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه نیست.

با توجه به پرطرفدار بودن این شیرینی آجیلی امروز تصمیم داریم روش تهیه سوهان عسلی مخصوص عید نوروز و شب یلدا را آموزش دهیم. لازم به ذکر است با توجه به مواد به کار رفته در این نوع شیرینی می توان آن را مقوی به حساب آورد اما با وجود این بسیار پرکالری است و باید در مصرف آن بسیار احتیاط کرد. با وجود خشکبار هایی مانند خلال پسته، مغز بادام، بادام زمینی و کنجد، دسر خوشمزه و مقوی خواهید داشت. ما گلوکز و قند بالای  دسر، برای افراد دیابتی مضر بوده و بایستی در مصرف آن دقت نمود.

طرز تهیه سوهان عسلی

برای تهیه سوهان عسلی از هر نوع مغز یا خلال خشکبار می توان استفاده نمود. مغز و خلال بادام مرسوم ترین خشکبار، برای تهیه سوهان عسلی است. برای تهیه سوهان عسلی در ابتدا شکر و عسل را در ظرف گود کوچکی ریخته روی آتش ملایم بگذارید تا مواد آن کاملاً آب شده و طلایی مایل به قهوه‌ای شود. چند جوش که زد بادام را هم اضافه کرده بهم بزنید تا بادام‌ها کاملاً بو داده شود و به رنگ طلایی درآید. زعفران سائیده را در یک قاشق آبجوش حل کرده و داخل مایه می‌ریزیم. حرارت را کم کرده و با قاشق کوچکی به سرعت از مایه برداشته بر روی سینی ریخته و رویش پسته خرد شده می‌ریزیم. بعد از سرد شدن آن را از سینی جدا کرده و در ظرف در بسته دور از رطوبت و گرما نگهداری می‌کنیم.

اگر رنگ مایه خوب طلایی مایل به قهوه‌ای نشود و کمرنگ باشد به دندان می‌چسبد و اگر قهوه‌ای پر رنگ شود سفت و سخت می‌شود.

سوهان عسلی مغزدار برند فرآیند

فوت و فن

به جای خلال بادام می‌توانید از کنجد و پسته و بادام زمینی هم استفاده کنید. بعد از برداشتن سوهان عسلی از روی حرارت می‌توانید مواد را به یکباره روی آلومینیوم فویل پخش کنید و بعد از سرد شدن، سوهان عسلی را تکه تکه کنید یا اینکه قاشق قاشق از سوهان عسلی روی فویل بریزید. سوهان را باید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا چسبنده نشود. مایه سوهان عسلی را نباید زیاد روی حرارت هم بزنید چون باعث شکرک زدن می‌شود. برای اینکه مطمئن شوید سوهان عسلی به قوام و غلظت لازم رسیده است، مقداری از آن را در آب سرد بریزید اگر به سرعت خودش را جمع کرد و شیشه‌ای شد علامت کافی بودن زمان پخت است.

مشخصات فنی سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500گرم

مشخصات عمومی کالا

  • برند کالا
    سوهان فرآیند
  • وزن کالا
    500 گرم
  • ترکیبات محصول
    شکر، گلوکز، انواع مغز، خلال پسته، زعفران، عسل
  • شرایط نگه داری
    در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگه داری شود.
  • وضعیت بهداشت
    سیب سلامت دارد
  • سوغات شهر
    استان اصفهان، شهر اصفهان
  • ماندگاری محصول
    6 ماه پس از تولید
  • امتیاز محصول (قرعه کشی)
    یک امتیاز
  • ابعاد
    25*14*4 سانتیمتر

نظرات کاربران برای: سوهان عسلی مغزدار فرآیند 500گرم

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید