تلاش کنید:
- از عبارت های متداول تر استفاده کنید.
- املای عبارت وارد شده را بررسی کنید.
جستجو برای عبارت «گوشت و مواد غذایی پروتئینی» با هیچ کالایی هم خوانی نداشت.
تلاش کنید:
- از عبارت های متداول تر استفاده کنید.
- املای عبارت وارد شده را بررسی کنید.
مواد غذایی پروتئینی (مرغ و گوشت)
سفارش خرید انواع گوشت قرمز تازه ، گوشت مرغ و ماکیان، انواع فرآورده های پروتئینی عرضه در بازارچه آریافودز با خدمات پیک در سطح شهر شیراز.
پروتئین یا همان اسی آمینه ها، بخش ویژه ای از نیاز بدن را برای رشد، تقویت عضلات و عناصر موجو در خون، تامین می کنند. گوشت قرمز یکی از منابع غنی ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین های تیامین، ریبو فلاوین و نیاسین و B12 می باشند. گوشت قرمز از محتوای پروتئین بالایی بر خوردار است و حاوی تمام اسید آمینه های مورد نیاز بدن می باشد. البته، گوشت های قرمز حاوی چربی های اشباع و نامطلوب هستند و می بایست به دقت چربی های اضافه گوشت را از آن جدا نمود.
گوشت فیله گوساله ماده بسیار عالی که زود هضم است و معده را اذیت نمی کند. فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین است؛ بنابراین برای مدت طولانیتر احساس سیری کرده و حجم غذای مصرفی کاهش پیدا میکند. در عین حال متخصصان تغذیه ورزشی معتقد هستند که این بخش گوشت گوساله برای امر عضلهسازی بسیار مفید و کارساز است. این بخش از گوشت گوساله حاوی بیشترین مقدار از عنصر روی است. این ماده برای مبارزه با انواع بیماریها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی بسیار موثر است. این بخش همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین B12 است که برای تولید DNA و تقویت سیستم عصبی و سیستم خون رسانی بدن مفید است. همچنین مشخص شده است که این ماده غذایی در کاهش کلسترول مضر خون نیز موثر است.
گوشت گوسفند به اندازه کافی دارای منابعی چون؛ آهن، ویتامین B، کولین و سلنیوم است. وجود کولین و سلنیوم میتواند حملات منجر به سرطانها را در اعضای بدن ما متوقف کند. علاوه بر این گوشت گوسفند شامل اسید لینولئیک (CLA) است. در نتیجه محتوای اسید میتواند از التهاب ایجاد کننده سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری کند.
گوشت شتر مرغ شبیه گوشت گاو به نظر میرسد با مزه همسان، اما در کالری، چربی و کلسترول خیلی متفاوت هستند. گوشت شترمرغ 66 درصد چربی کم تر از گوشت گاو و 50 درصد چربی کم تر از مرغ را دارد.
شترمرغ یک جایگزین سالم برای غذاهای فست فودی مانند همبرگر است و بسیاری از مردم آن را خوشمزه تر و لذیذتر از برگز مرغ می دانند.
تقریباً نصف مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه شما یعنی حدود 20 گرم در یک وعده گوشت شتر مرغ، 84 درصد ویتامین B12، 51 درصد از سلنیوم و حدود یک چهارم از نیاسین روزانه، ویتامین B6، فسفر و روی را به بدن می رساند که البته شامل سطوح کمتر اما قابل توجهی از تیامین، ریبوفلاوین، پنتونیک اسید، آهن، پتاسیم و مس است.
گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا نمود. مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 یا نیاسین و ویتامین B6 است. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنشهای متابولیکی در بدن می باشد که عبارتند از: متابولیسم هورمونهای تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطانها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می شود.
گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 10- 5 درصد بیشتر است. گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است. گوشت این پرنده، کلسترول کمی دارد، لذا افراد در هر گروه سنی میتوانند از آن استفاده کنند. تخم بلدرچین نیز، در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.
آیا مایل به حذف این کالا هستید؟