16512

ماهی سنگسرشناسه کالا: 777

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می توانید از طریق لیست بالای صفحه، از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید

نقد و بررسی اجمالی ماهی سنگسر

ماهی سنگسر، دارای گوشتی سفید و کم خار است. و با توجه به ارزش غذای بالایی که دارا است، پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید و از یک وعده غذایی سالم و خوش مزه لذت ببرید.

ماهی سنگسر دارای گوشتی سفید، لطیف و نرم و ترد است و پس از طبخ انسجام خود را حفظ می‌‌نماید. گوشت این ماهی به راحتی از استخوان جدا شده و فیله می‌گردد. میزان تیغ و خار بسیار کمی در گوشت سنگسر وجود دارد. میزان دور ریز این ماهی کم تا متوسط است. برای قلیه ماهی، ماهی شکم‌‌پر، ماهی کباب و سرخ کردنی بسیار مناسب است. به راحتی هضم شده و میزان جذب مواد مغذی آن بالاست. غنی از پروتئین بوده و مصرف آن به زنان باردار توصیه می‌‌شود. ویتامینها و مواد معدنی متنوعی از جمله ویتامین‌‌های A و D، فسفر، منیزیم، سلنیوم، ید، آهن و …. داشته و برای  بهبود عملکرد مغز کودکان بسیار موثر است.

درباره ماهی سنگسر

ماهی سنگسر، ماهی نقره ای رنگ است که لکه هایی بر روی باله های خود دارد. از میگو، خرچنگ، ​​صدف و ماهی های کوچک تغذیه می شود. ماهی سنگسر تا 38 سانتی متر رشد می‌کنند. این ماهی تا 6 کیلوگرم وزن دارند و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. این نوع ماهی ها عمدتا در آب های ساحلی و رودخانه ها ساکن هستند و اغلب ماهی‌گیران ماهی سنگسر را در کنار دریاهای شنی یا گل آلود پیدا می کنند. ماهی سنگسر یکی از معروف ترین ماهی دریای جنوب است. نحوه صید ماهی سنگسر بصورت گرگور، ترال کفروب و چند روش دیگراست. ماهی سنگسر پوست به نسبت محکمی دارد با فلس های درشت. همچنین ماهی سنگسر گوشتی و کم خار است.

ماهی سنگسر  تقریباً دراز و به رنگ سفید تقریباً دراز و به رنگ سفید و مات بوده، پشت سرش مثل سنگ سفت و شکم و پهلوهایش دارای پولکهای کاملاً نقره ای است. رنگ بدن در ماهی بالغ خاکستری با جلای نقره ای می باشد

 طرز تهیه و پخت ماهی سنگسر

بهترین روش پخت و پز ماهی سنگسر خورشتی ( قلیه )  است ولی می توان بصورت شکم پر ، تنوری و کتلت نیز تهیه کرد. گوشت این ماهی، سفید و بسیار لذیذ است و با توجه به خواصی که دارد، توصیه میشود حتما تست کنید و لذت ببرید.

 

مشخصات فنی ماهی سنگسر

ویژگی های جدید

  • نوع اکوسیستم رشد
    ماهی دریایی
  • مکان صید دریایی
    دریای بوشهر دریای بندرعباس
  • ارزش غذایی
  • روش های طبخ ماهی
    خورشتی (قلیه ماهی) سرخ کردن ماهی ماهی شکم پر

نظرات کاربران برای: ماهی سنگسر

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید