کنجد خوراکی شمسی پور 350 گرمشناسه کالا: Shamsipour-Sesame-Nuts-340g
- برند : کملیون
- دسته بندی : ارده ، روغن ارده
این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است
دانه کنجد از مغذیترین دانههای روغنی بوده که وطن اصلی آن هندوستان است و منبعی غنی از پروتئین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد،
کنجد گیاهی است که جهت تهیه روغن از دانههای آن، کشت داده میشود. در نواحی استوایی و نیمه استوایی آمریکا، آفریقا و آمریکای جنوبی یافت میشود. دانههای کنجد در مقایسه با گیاهان مشابه مثل بادام زمینی، سویا و کلزا ، دارای بیشترین مقدار روغن میباشد. دانههای کنجد همچنین منبع غنی پروتئین، ویتامین و آنتی اکسیدان میباشند. کنجد، پس از برداشت، بوجار شده ، گرد و خاک آن گرفته شده و تمیز می شود. جهت مصرف خوراکی لازم است پوست کنده شده و غلاف آن جدا شود. در این مرحله ، جهت روغن گیری از پرس سرد استفاده می شود و محصول به دست آمده ، روغن کنجد است. همچنین در مرحله بعد جهت تولید مشتقاتی مانند ارده ، آن را بو داده و سپس پرس گرم بر روی آن انجام می شود که در این حالت به روغن به دست آمده، روغن ارده کنجد گفته می شود.
دانه کنجد از مغذیترین دانههای روغنی بوده که وطن اصلی آن هندوستان است و منبعی غنی از پروتئین بوده و ارزش غذایی بالایی دارد، در ادامه به تعدادی از ویژگی ها و خواص کنجد اشاره می کنیم:
1- کنجد تأمین کننده نیاز روزانه بدن به کلسیم و اسید فولیک بوده و منبع آهن گیاهیست که برای رفع خستگی مفید است.
2- همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که به کمخونی و فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر بوده و یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میرود.
3- تحقیقات حاکی از آن است که مصرف کنجد در بهبود روند بیماری پارکینسون تاثیرگذار بوده و همچنین به رشد سلولهای عصبی مرکزی در نوزادان کمک میکند.
4- کنجد باعث افزایش قدرت بینایی می شود.
5- از آنجایی که کنجد سرشار از کلسیم است به جذب ویتامین B کمک کرده و به همین جهت با اضطراب و افسردگی مقابله کرده و همچنین به بهبود سوخت و ساز بدن کمک می کند.
6- کلسیم موجود در این دانه مغذی برای داشتن استخوانها و دندانهایی سالم موثر بوده و در انعقاد خون، کاهش فشارخون و عملکرد عضلات تاثیر گذار است.
7- کنجد آثار ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی شناختهشده زیادی دارد و مصرف آن باعث کاهش میزان تریگلیسیرید، کلسترول بد LDL و قندخون و افزایش HDL یا همان کلسترول خوب می شود و تمام این موارد به کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی کمک می کند.
8- مصرف کنجد باعث افزایش سطح ویتامین E در بافتها شده و چنانچه خانمی دچار دردهای شدید در دوران عادت ماهانه خود می شود، بهتر است بداند مصرف کنجد و فرآوردههای آن باعث کاهش التهاب و شدت انقباضهای رحمی و در نتیجه کاهش میزان درد در دوران قاعدگی نیز می شود.
9- کنجد همچنین در بهبود ترشح هورمونهای جنسی در زنان یائسه نقش به سزایی دارد.
10- کنجد و بیسکویتهای کنجدی را به عنوان میان وعدهی خود جایگزین کنید زیرا مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد 45 کیلوکالری انرژی دارد و نه تنها موجب افزایش چربی خون نمیشود بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد.
در مجموع : کنجد پوست کنده، به صورت خوراکی جهت موارد زیر استفاده می شود : بیماری آلزایمر، کم خونی، التهاب مفاصل، پیشگیری از بیماری قلبی، آب مروارید، یبوست، بالا بودن کلسترول، نازایی در مردان، یائسگی، پوکی استخوان، درد، زخم معده، سرطان معده، سکته، کاهش وزن.
روغن کنجد بصورت موضعی جهت موارد زیر استفاده میشود: چروک شدن پوست. ریزش مو، اضطراب، سوریازیس، زگیل، ترمیم زخم، پیشگیری از گزش حشره، یخ زدگی.
برند محصول : شمسی پور
نظرات کاربران برای: کنجد خوراکی شمسی پور 350 گرم
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید