16512

آب زرشک 125 یک لیتریشناسه کالا: 17124

  • رضایت خرید :75%
آماده ارسال از 0 روز آینده

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

۴۸,۰۰۰ ۴۵,۰۰۰ تومان
۶ %
  • تعداد در کارتن :
  • تامین کننده : 125
  • وزن محصول : 1000 گرم
  • ابعاد محصول : 7*7*26 سانتیمتر

نقد و بررسی اجمالی آب زرشک 125 یک لیتری

آب زرشک 125 یک لیتری

آب زرشک ، به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی خاص بسیار برای بدن مفید است. طبق شواهد، نوشیدن آب زرشک باعث پاکسازی روده، کبد و کیسه صفرا می شود. آب زرشک دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی برای بدن است. چرا که در ترکیبات آن ماده مهمی به نام بربرین وجود دارد. این ترکیب خاصیت دارویی عجیبی دارد. به گونه ای که به اثبات رسیده از رشد باکتری ها جلوگیری می کند و التهاب را کاهش می دهد.

آب زرشک 125 یک لیتری

خواص آب زرشک طبیعی

آب زرشک ، به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی خاص بسیار برای بدن مفید است. طبق شواهد، نوشیدن آب زرشک باعث پاکسازی روده، کبد و کیسه صفرا می شود. آب زرشک در لیست گیاهان یا میوه های آبگیری شده است که به روش گرمادهی یا آبگیری به دست می آید.

آب زرشک دارای طیف وسیعی از مزایای سلامتی برای بدن است. چرا که در ترکیبات آن ماده مهمی به نام بربرین وجود دارد. این ترکیب خاصیت دارویی عجیبی دارد. به گونه ای که به اثبات رسیده از رشد باکتری ها جلوگیری می کند و التهاب را کاهش می دهد.

همچنین این نوشیدنی ترش و خوشمزه اثرات مفیدی بر سیستم قلبی عروقی و عصبی دارد. نوشیدنی زرشک غنی از آنتی اکسیدان بوده از همین رو، می تواند از انواع سرطان ها مانند سینه پیشگیری کند.

خواص زرشک

خواص زرشک چیست؟

بازار تهران، در خیابان‌ ، فروشنده‌هایی به چشم می‌خوردند که روی چرخ‌های دستی، از خواص زرشک و آب زرشک می گویند که مشتریان پر و پا قرصی هم دارند. امروزه شاید در آب‌میوه‌ فروشی‌ها یکی از اقلام اصلی آب زرشک باشد، 

شاید اولین چیزی که با شنیدن کلمه زرشک، به ذهن برسد طعم ترش و یا رنگ قرمز زرشک باشد. قطعاً همه ی ما کم و بیش با خاصیت زرشک، آشنا هستیم و می‌ دانیم که زرشک برای تهیه زرشک‌ پلو به عنوان یک غذای ایرانی لازم است و رنگ آن به برنج سفید، جذابیتی اشتها‌ برانگیز می‌بخشد.

زرشک، نهالی همیشه سبز و اغلب خاردار است که از دیرباز از برگ، ریشه، پوست و میوه آن به عنوان دارو مورد مصرف قرار می گرفته است و علاوه بر ایران، در بخشی از اروپا، آسیا، آمریکای شمالی و جنوبی و آفریقا نیز یافت می‌شود، اما بیشترین پراکندگی را در ایران دارد و بومی ایران به حساب می‌آید و کشور ما بزرگترین تولیدکننده زرشک در جهان است.

این گیاه پرخاصیت، گونه‌ های مختلفی دارد و با توجه به طعم دلپذیر و رنگ خود، جایگاه خاصی در تهیه فرآورده‌های غذایی دارد و با شناخت ماده مؤثره آن به نام «بربرین» که خاصیت دارویی دارد، در صنایع دارویی نیز نقش به‌سزایی پیدا کرده است. خواص میوه این گیاه قرمز رنگ، کوچک و بیضوی شکل است که طعم ترشی دارد.


انواع زرشک ایرانی

انواع زرشک را بشناسید ...

درخت زرشک، گونه‌های بسیاری دارد و در مناطق مختلف کشور، خصوصاً در مناطق آذربایجان، لرستان، فارس، دامنه‌های البرز و تهران و خراسان، قوچان، شیروان، اسفراین، بجنورد و بیرجند و قائنات به عمل می‌آید.

از بین گونه‌های زرشک، چند گونه معروف‌تر هستند که عبارتند از:

  • زرشک بی‌ دانه: که به عنوان محصولی اقتصادی کشت می‌شود.
  • زرشک زالزالکی: که ابتدا قرمز رنگ است ولی بعد سیاه می‌شود و دانه‌دار است.
  • زرشک زرافشانی: که زرشک وحشی و دانه‌دار محسوب می‌شود.

درخت زرشک، نیاز آبی کمی داشته و خصوصاً در انواع وحشی آن در خاک‌های کم آب  و یا آب شور نیز به خوبی رشد می‌کند و گیاهی خاردار محسوب می‌گردد که در فصل پاییز، میوه آن آماده برداشت می‌شود. این گیاه در مقابل وزش باد مقاوم بوده و برای رشد به جریان هوا و نور زیاد آفتاب نیاز دارد و از طریق قلمه، پاجوش و بذر تکثیر می‌شود.

البته برای مصارف عمومی و در بازار گیاه زرشک تقسیم‌بندی متفاوتی دارد که به انواع زیر دسته‌بندی می‌شود:

  • زرشک پلویی، زرشک پفکی و دانه‌اناری
  • زرشک کوهی یا زرشک سیاه

خواص زرشک برای بدن چیست؟

آب زرشک را چه موقع بخوریم؟ 

روزانه چقدر اب زرشک بخوریم؟

آب زرشک برای چی خوبه؟

خواص آب زرشک برای لاغری چیست؟

پدیده «استرس اکسیداتیو»، در نتیجه عدم تعادل نسبی بین تولید رادیکال‌های آزاد و گونه‌های فعال اکسیژن از یکسو و سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی از سوی دیگر به وجود می‌آید. رادیکال‌های آزاد، یون‌هایی هستند که الکترون جفت ‌نشده‌ای دربردارند و به شدت واکنش‌پذیرند و نقش اصلی در سبب‌شناسی بسیاری از بیماری‌ها از جمله: آرتروز، سرطان و بیماری‌های قلبی- عروقی دارند.

در گیاهان و سایر ارگانیسم‌ ها مکانیسم مقابله با رادیکال‌ های آزاد به طور طبیعی وجود دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها از فرآیند اکسیداسیون ممانعت به عمل می‌آورند و در این بین، آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی بسیار مفیدتر و مؤثرتر عمل می‌کنند. به طور طبیعی برخی مواد غذایی از جمله، میوه‌ها، نوشیدنی‌ها، ادویه‌جات و ترشیجات حاوی آنتی‌اکسیدان بوده و در این میان، میوه‌هایی که رنگ قرمز دارند مانند زرشک، این خاصیت و ویژگی را دارا هستند.

خواص زرشک برای کبد

کبد وظیفه دفع سموم و پاکسازی بدن را به عهده دارد. زرشک به عنوان ماده‌ای ضد میکروب و از بین برنده التهابات، به سلامت کبد کمک شایانی خواهد کرد. این ماده غذایی می‌تواند به پاکسازی کبد پرداخته و به بهبود عملکرد آن و به رفع عفونت‌های احتمالی در این عضو بسیار مهم کمک کند. استفاده از زرشک در مداوای کبد چرب مؤثر بوده در شستشو و تصفیه کبد نقش دارد. عصاره زرشک با کنترل رادیکال‌های آزاد و فاکتورهای آنتی‌اکسیدانی، موجب حفظ سلامت کبد می‌شود.

فواید گیاه زرشک برای سلامتی

فواید زرشک برای قلب و فشار خون

«بربامین» موجود در زرشک با تنظیم غلظت یون‌های موجود در خون، به سلامت قلب کمک کرده و از آسیب به بافت قلب جلوگیری می‌کند. تنظیم این یون‌ها در کنار تصفیه چربی و غلظت خون، مانع بروز سکته قلبی شده و باعث سلامت قلب و عروق و از بین رفتن گرفتگی‌های قلبی و عروقی می‌شود.

از طرفی زرشک با داشتن پلی‌فنول و آنتی‌اکسیدان‌های قوی و همچنین ویتامین‌ C منجر به کاهش فشار خون شده و به سلامت و طول عمر دیواره رگ‌های خونی کمک می‌کند.

خاصیت زرشک بر دیابت

به دلیل وجود آلکالوئیدی به نام «بربرین» در زرشک، دیده شده است که به دلیل پاسخ بهتر سلول‌ها به هورمون انسولین که مسئول تنظیم قند خون است، میزان قند خون کاهش یافته و بیماران دیابتی شرایط بهتر و قند خون کنترل شده را تجربه خواهند کرد. تا جایی که مصرف زرشک به دلیل کاهش قند خون بر بیماران دیابتی، اثری مشابه مصرف داروی متفورمین داشته است.

خواص زرشک برای سلامت پوست و مو

میوه زرشک سرشار از ویتامین C بوده و به همین در مقابله با رادیکال‌های آزاد مؤثر بوده و باعث افزایش کلاژن‌سازی در پوست شده و تولید ملانوما را در پوست کنترل کرده و به همین جهت باعث کم‌رنگ شدن لکه و آکنه‌های پوستی شده و ظاهری شفاف و یکدست به پوست می‌بخشد. از طرفی ویتامین C مانع از پیری پوست شده و ظهور علائم پیری را در پوست به تعویق می‌اندازد.

زرشک برای لاغری

خواص زرشک بر کاهش چربی خون و رژیم لاغری

میوه زرشک و عصاره آن با بهبود عملکرد کبد و کمک به افزایش جریان خون و بالا رفتن سوخت و ساز و متابولیسم بدن، باعث کاهش چربی مضر در خون  می‌شود.

«استرس اکسیداتیو» عاملی است که می‌تواند منجر به بروز بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت، چاقی، فشار خون و ناراحتی‌های قلبی و عروقی شود و به طور خلاصه متابولیسم بدن به هم بخورد. زمانی که تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن به هم می‌ریزد، این مشکلات به وجود می‌آید.

در تحقیقی که صورت گرفته است، مشاهده شده است که مصرف مقدار مناسب و منظم آب یا عصاره زرشک، باعث حفظ این تعادل در بدن شده و مانع از بروز مشکلاتی از این قبیل برای بدن می‌شود. چرا که زرشک فاکتورهای خطر ابتلا به سندرم متابولیک را بهبود می‌بخشد و «استرس اکسیداتیو» مرتبط با آن را کاهش می‌دهد.

رفع اسهال با زرشک

زرشک می‌تواند به درمان اسهال کمک کند. قرن‌هاست که از زرشک برای درمان اسهال استفاده می‌شود. احتمالاً این خواص زرشک، و تأثیر آن بر اسهال، به دلیل غلظت بالای بربرین است که با جلوگیری از برخی گیرنده‌ها، انتقال مدفوع را از طریق روده کاهش داده و از این طریق از اسهال جلوگیری می‌کند.

در حقیقت یکی از قدیمی‌ترین تحقیقات در مورد زرشک، حاکی از درمان عفونت‌های ناشی از باکتری «ای کولای» توسط زرشک است که عامل ایجاد کننده اسهال است. همچنین در مورد سندرم روده تحریک‌پذیر نیز، مصرف مواد حاوی «بربرین» باعث کاهش این مشکل می‌شود؛ البته تحقیقات بیشتر در حال انجام است.

زرشک و سلامت دندان‌ها 

بالاتر گفتیم که زرشک به دلیل وجود «بربرین» خاصیت ضد التهابی دارد و به همین دلیل می‌تواند با التهابات لثه مقابله کند و به دلیل ویژگی ضد عفونت خود، مانند تجمع پلاک و التهاب و عفونت لثه شود. در تحقیقات صورت گرفته، ژل‌های حاوی عصاره زرشک بیش از خمیر دندان‌های سنتی ضد پلاک تأثیرگذار هستند.

 خاصیت ضد سرطانی زرشک

عصاره زرشک و ماده مؤثر «بربرین» در حفظ تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی‌اکسیدان‌ها نقش دارد و مانع از بروز فرآیند «استرس اکسیداتیو» می‌شود، در نتیجه در پیشگیری از بروز سرطان، خصوصاً سرطان‌های روده و دستگاه گوارش تأثیر چشمگیری دارد.


نحوه مصرف زرشک

زرشک را می‌توان در اشکال مختلف مصرف کرد و از خواص آن بهره‌مند شد؛ از میوه زرشک برای تهیه مربای زرشک، لواشک زرشک و مارمالاد و ژله زرشک استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از آب آن که سرشار از خواص زرشک، است، استفاده کرد. علاوه بر آن از اشکال پودر زرشک و چای زرشک نیز می‌شود استفاده نمود.

آب زرشک ناب

طرز تهیه آب زرشک ناب

قابل‌ذکر است که برای تهیه آب زرشک عموماً از زرشک کوهی یا زرشک سیاه استفاده می‌شود و به دو طریق می‌توانید آب زرشک را تهیه کنید:

  • روش اول: به این صورت است که زرشک را پس از شستشو به مدت 24 ساعت در ظرفی که فلزی و یا استیل نباشد ریخته و روی آن آب می‌ریزیم یا به اصطلاح در آب خیس می‌کنیم، سپس زرشک‌ها را له کرده یا در مخلوط‌کن می‌ریزیم و مخلوط به دست آمده را از صافی گذرانده و میل می‌کنیم.
  • روش دوم: به این صورت است که زرشک را شسته در قابلمه‌ای ریخته، همراه با آب روی اجاق قرار می‌دهید. بعد از اینکه به جوش آمد، بعد از چند دقیقه کوتاه از روی اجاق برداشته، پس از سرد شدن و له کردن، زرشک‌ها را از صافی گذرانده و آب زرشک به دست آمده را میل می‌کنید.

چای زرشک نیز با روشی مشابه با روش دوم، شبیه به دم کردن چای، تهیه می‌شود و می‌توانید آن را همراه با مقداری عسل میل کنید.

سوغات آریافودز شیراز ، بهترین نوع آب زرشک و سایر آبمیوه های طبیعی را عرضه می نماید که اغلب به صورت کارگاهی و با خلوص بالا تهیه و فرآوری می شوند.

مشخصات فنی آب زرشک 125 یک لیتری

ویژگی های محصول

  • تعداد در کارتن
  • تامین کننده
    125
  • وزن محصول
    1000 گرم
  • ابعاد محصول
    7*7*26 سانتیمتر
  • ماندگاری محصول
    یک سال پس از تولید
  • وضعیت سلامت
    دارای سیب سلامت
  • شرایط نگه داری
    در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب نگه داری شود.

نظرات کاربران برای: آب زرشک 125 یک لیتری

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید