16512

تهیه قند رنگی

روش خانگی تهیه قند رنگی

مرحله اول

برای تهیه قند رنگی هر تعداد رنگی که می خواهیم تهیه کنیم، همان تعداد کاسه بر می داریم. در هر کاسه، چند قاشق شکر می ریزیم. سپس رنگ را به هر کاسه اضافه می کنیم. در حد یکی دو قطره. سپس گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر در آید.

مرحله دوم

خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. یک ظرف بر می داریم. کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر را داخل ظرف پهن می کنیم. روی خمیر را فشار می دهیم تا به صورت فشرده صاف شود. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم.

مرحله سوم

حالا در هوای محیط می گذاریم تا خشک شود. می توان به جای گلاب از زعفران دم کرده نیز برای رنگ زرد استفاده کرد. می توان طعم دهنده های مختلف مانند هل، زنجبیل، وانیل یا اسانس های خوراکی استفاده کرد.