تهیه قند رنگی
روش خانگی تهیه قند رنگی
مرحله اول
برای تهیه قند رنگی هر تعداد رنگی که می خواهیم تهیه کنیم، همان تعداد کاسه بر می داریم. در هر کاسه، چند قاشق شکر می ریزیم. سپس رنگ را به هر کاسه اضافه می کنیم. در حد یکی دو قطره. سپس گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر در آید.
مرحله دوم
خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. یک ظرف بر می داریم. کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر را داخل ظرف پهن می کنیم. روی خمیر را فشار می دهیم تا به صورت فشرده صاف شود. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم.
مرحله سوم
حالا در هوای محیط می گذاریم تا خشک شود. می توان به جای گلاب از زعفران دم کرده نیز برای رنگ زرد استفاده کرد. می توان طعم دهنده های مختلف مانند هل، زنجبیل، وانیل یا اسانس های خوراکی استفاده کرد.