تهیه آسان راحت الحلقوم
طرز تهیه راحت الحلقوم ساده
1- روی نشاسته 2 تا 3 لیوان آب سرد ریخته و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا نشاسته کامل ته نشین شود. سپس به آرامی آب روی آن را جدا کنید. مراقب باشید که نشاسته را نیز با آب دور نریزید.

2- برای تهیه راحت الحلقوم شکر و گلاب را به نشاسته افزوده و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3- مخلوط را مرتب هم بزنید تا به تدریج سفت شده و ته نگیرد. اگر از هم زدن آن دست بکشید نشاسته سریع ته گرفته و گلوله، گلوله می شود.
4- حدود یک ساعت زمان لازم است تا ماده این شیرینی کامل پخته و به غلظت مناسب برسد. در واقع در پایان مواد باید همچون یک ژله سفت و کشدار بوده و به دست نچسبد.
6- روی یک سینی نایلون فریزر کشیده و مقداری پودر نارگیل بپاشید.
7- ماده نرمک را روی سینه ریخته و با قاشق مقداری صاف کنید. بعد روی آن نیز پودر نارگیل پاشیده و با دست پهن کنید. تا جایی که قطر مواد حدود 1/5 سانتی متر باشد.
8- حاصل کار را دو تا سه ساعت در یخچال قرار داده و سپس با استفاده از چاقوی تیز به شکل دلخواه خود برش یا قالب بزنید. روی شیرینی ها را با خلال پسته، بادام یا مغز گردو تزیین کنید.
نکات مهم در تهیه راحت الحلقوم
– در صورت تمایل می تواند مقداری رنگ غذا به مواد بیفزایید تا باسلوق شما رنگی شود.
– اگر مایلید این شیرینی زعفرانی باشد یک قاشق زعفران آب کرده نیز داخل مواد اولیه بریزید.
– به جای پودر نارگیل می توانید از آرد استفاده کنید.
– حتما آب روی نشاسته را جمع کنید. در غیر اینصورت ماده نرمک به غلظت دلخواه نمی رسد.
– می توانید کره یا روغن را از دستور شیرینی حذف کنید.
– هم زدن مواد را آنقدر ادامه دهید تا مواد حالت خمیری و سفت شود.
– اگر مواد شما بعد از یک ساعت به اندازه کافی سفت نشد به معنای زیاد بودن آب است. البته چندان جای نگرانی نیست. باز هم مایع را با کمی حوصله روی سینی پهن کرده و در یخچال قرار دهید. نشاسته باعث بستن آن خواهد شد.
راحت الحلقوم از جمله شیرینی ها و سوغات شهر تبریز است که وارداتی ترکیه بوده و پخت آن در بین مردم آذری زبان ایران، رواج دارد. شما به راحتی می توانید، شیرینی راحت الحلقوم را در سوغات آریافودز ، تهیه و میل نمایید...
منبع : irancook.ir