ترشی گلک شیرازی قاصدکشناسه کالا: 7062
- برند : کملیون
- دسته بندی : ترشیجات شیراز
این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است

این کالا در حال حاضر در انبار موجود ، آماده پردازش و ارسال است
ترشی گلک شیرازی در بسته بندی های متنوع
ترشی گلک شیرازی در بسته بندی های متنوع
ترشی گلک چیست؟
از غنچه های این گیاه هم ترشی درست می شه که به اسم capers توی دستورات آشپزی نام برده می شه. کارخانه های ایرانی هم این ترشی رو به نام خاویار گیاهی تهیه می کنند.
نام دیگر آن ترشی شپله ( ترشی هندوانه ابوجهل ) است. شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و… میروید .این گیاه دارای خاصیت های زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر می باشد و ضد تشنج و اسپاسم می باشد. به عنوان تحریک کننده و محافظ کبد می باشد و باعث بهبود عملکرد کبد می شود.
شپله | به میزان دلخواه |
آب | به مقدار مورد نیاز |
نمک | به مقدار مورد نیاز |
سرکه | به مقدار مورد نیاز |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
ابتدا دم شپله را گرفته و آن را بشویید و برای مدت 5 الی 6 روز داخل آب جوشیده سرد شده و نمک قرار دهید و داخل یخچال نگه داری کنید. در طی این مدت هر روز آب نمک آن را عوض کنید. بعد از گذشت 6 روز شپله را از آب نمک خارج کنید. داخل قابلمه کمی آب ریخته و شپله را به آن اضافه کنید و آن را بچوشانید. بعد از به جوش آمدن آب آن را دور بریزید و این کار را برای اینکه تلخی شپله گرفته شود تکرار کنید. حواستان باشد که زیاد نجوشد چون باعث می شود ترشی گلک شما نرم شود.
حال شپله را روی صافی بریزید تا آب آن خارج شود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید و چنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست روز الی یکماه ترشی گلک شما آماده می شود.
منبع : https://www.tasvirezendegi.com
نظرات کاربران برای: ترشی گلک شیرازی قاصدک
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
افزودن نظر جدید