از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

لیست مطالب

  داینامین، نوشیدنی معجزه گر

داینامین چیست؟

 

ابتدا لازم است درباره شرکت بیز و محصولات آن توضیح مختصری ارائه شود. این شرکت در زمینه تولید و بازاریابی محصولات سلامت محور در ایران سرآمد است و کلیه محصولات شرکت بیز در همه ردیف های کالایی از کیفیت و استاندارد بسیار بالایی برخوردارند به ویژه در حوزه مواد غذایی ، محصولاتی نظیر انواع خرمای فرآوری شده، دمنوش های گیاهی با کاربرد طبی ، محصولاتی با ترکیبات قارچ گانودرما ، سیر سیاه و نوشیدنی داینامین ، برای اولین بار در ایران توسط شرکت بیز معرفی و وارد بازار ایران شد. 

 

این تعریفی است که شرکت بیز (بازاریابان ایران زمین) با نام اختصاری BIZ ، در سایت رسمی خود ، از محصول داینامین درج نموده است. 

"داینامین اولین نوشیدنی ایزوتونیک دنیاست. نوشابه ایزوتونیک نوعی نوشابه ورزشی است که اسمولالیته آن با مایعات بدن یکی است. این بدان معناست که تعداد ذره های برابری (کربوهیدرات و الکترولیت ها) در هر ۱۰۰ میلی لیتر دارد و مانند آب خالص یا سریع تر از آن جذب می شود. بیشتر نوشابه های ایزوتونیک تجاری بین ۴ تا ۸ گرم کربوهیدرات در هر ۱۰۰ میلی لیتر دارند. به لحاظ نظری، نوشابه های ایزوتونیک شرایط ایده آلی بین آب رسانی مجدد و سوخت رسانی مجدد برقرار می کنند."

 

کاربرد نوشیدنی داینامین چیست و چه تاثیراتی بر روی تعادل مایعات بدن انسان دارد؟

 

ادامه مطلب...

  تهیه حلوا مسقطی لاری در خانه

 
چگونه حلوا مسقطی لاری را در خانه تهیه و پخت نماییم.
 
 
حلوا مسقطی لاری، سوغات مخصوص شهر لار در استان فارس که نام آن به گوش همه ایرانیان رسیده است. شیرینی با ترکیب خوشمزه و خوش طعم، یک صبحانه مغذی و مقوی، یک سوغات و کادوی بی نظیر و دوست داشتنی که شهر لار از کارگاه های قدیمی و استادان پخت حلوا مسقطی لاری ، خاطرات زیادی دارد.
 
 
 خیلی از بانوان دوست دارند این غذای بومی لار را در خانه تهیه نمایند. پس، این مطلب را با دقت مطالعه نمایید.
 
ادامه مطلب...

  بیت الخودمونی خرید تفتون مهیاوه ای در دبی

بیت الخودمونی واحد تولید نان و شیرینی در امارات متحده عربی شهر دبی

 

 بیت الخودمونی واحد تولیدی نان و شیرینی خشک در دبی ، با کسب مجوز از دولت امارات اقدام به پخت و توزیع نان لواش و انواع تافتون مهیاوه ای نموده و در این راستا با ابداع طرح ها و قالب های جدید، تنوع بیشتری به این محصول سنتی اوز داده است. پیش از این جهت تهیه تفتون و کلوچه سنتی منطقه لارستان، سفارش را به کارگاه های پخت تافتون داخل شهرهای لار و یا به پزندگان محلی وارد به پخت نانهای سنتی واگذار می شد و مسیر طولانی را پیموده و به دست مصرف کننده داخل امارات می رسید. طبیعتا ، چنین سفارشی امکان افت کیفیت دارد و بیات شدن دور از انتظار نیست.

 

 

 

ادامه مطلب...

  نان یوخه شیراز

آشنایی با نان یوخه شیراز

 

حتما نام نان یوخه را شنیده اید. این شیرینی یکی از معروف ترین و محبوب ترین سوغاتی های شیراز می باشد که در اینجا قصد داریم آن را بیشتر با شما آشنا کنیم و همچنین با معرفی سایت محبوب خود، به شما در خرید آنلاین سوغات کمک کنیم. پس با ما همراه باشید تا به راحتی و با یک کلیک ساده بتوانید برای عزیزان خود سوغاتی تدارک ببینید.

شیراز یا شهر راز یکی از پر تمدن ترین شهر های ایران می باشد که سالانه تعداد زیادی از گردشگر های ایرانی یا خارجی به آن سفر کرده و از دیدن مکان های تاریخی آن و خاطره های جا مانده از گذشتگان، لذت میبرند.

ادامه مطلب...

  درباره فایده و خواص نان بیشتر بدانید.

 

خواص نان

 

1-  مصرف به اندازه باعث کنترل وزن می‌شود.

نان حاوی گلوسیدهای پیچیده، پروتئین و فیبر است. در عین حال این ماده‌ی غذایی مفید، چربی و گلوسیدهای زود جذب کمی دارد. باید بدانید که گلوسیدهای پیچیده انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن، کنترل عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی را تأمین می‌کنند. این گلوسیدها در مقایسه با گلوسیدهای ساده دیر جذب می‌شوند. برای همین قند خون را با سرعت زیادی بالا نمی‌برند. نان‌های سبوس داری که حاوی فیبرها و گلوسیدهای پیچیده هستند سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند و برای همین از ریزه خواری بین وعده‌های غذایی دور می‌مانید. اگر رژیم لاغری گرفته باشید مصرف نان را فراموش نکنید به خاطر این که نان حاوی مواد چرب و قند کمی است. از این گذشته به راحتی شما را سیر می‌کند و جلوی پرخوری را می‌گیرد.

 

ادامه مطلب...

  شیراز

 

شیراز

یکی از شهر های جذاب برای سفر و گشت و گذار شیراز می باشد. سالانه تعدادی زیادی از مردم از نقاط دور و نزدیک فرسنگ ها سفر می کنند تا به این شهر بیایند. البته که این شهر پذیرای توریستی های جهانی و از کشور های دیگر نیز می باشد. در این جا با شماییم تا درباره ی سوغات شیراز و مدل های آن با شما صحبت کنیم.

آشنایی با سوغات شیراز

شیراز، شهر راز، یکی از پر مخاطب ترین شهر های ایران می باشد. مواد غذایی شیراز یکی از خواستنی ترین قسمت ماجرا می باشد. قسمت اعظم آن ها شیرینی جات می باشد هر چند بدون شک می دانید عرقیات این شهر نیز معروفیت و محبوبیت بسیاری دارند.

از بین این سوغات می توان به :

ادامه مطلب...

  تولیدکنندگان معتبر و مشهور شیرینی و سوغات در ایران

 

برندینگ در صنعت تولید سوغات در ایران

 

ایران کشوری پهناور و سرزمینی است که هر شهر و خطه آن سوغات و محصولات سنتی و بومی را با هنر استادکاران محلی ، تولید و فرآوری می نماید. از دیر باز ، علاقه شدید ایرانیان به سفر و مسافرت ، سوغاتی خریدن و سوغاتی آوردن ، جزیی از فرهنگ ما بوده است. طبیعتا ، همه مردم ایران زمین ، آشنایی نسبی با سوغات هر شهر و دیار دارند. با تغییر سبک زندگی ، پیشرفت صنعت حمل و نقل و ارتقا الکترونیکی تراکنش های بانکی محیط بازار، دسترسی مردم به سوغات سایر شهر ها میسر شده است. 

در این پست ، سعی کردیم لیستی از برندهای مشهور و معتبر کارگاه ها و کارخانه های تولیدی انواع سوغات از شهر های مختلف را جمع آوری و در اختیار هموطنان عزیز قرار دهیم. قطعا ، این لیست ، یک لیست ناقص و متغیر و با بروزرسانی خواهد بود. بنابراین ، از تولید کنندگان این حوزه دعوت می شود تا بیوگرافی خود و محصولات را جهت درج در مطالب ، ارسال نمایند.

 

 

ادامه مطلب...

  اصول بهداشتی در دوران شیوع کرونا

رعایت اصول بهداشتی در دوران شیوع کرونا

 

اما این بیماری چیست؟ چگونه پخش می‌شود؟ شخص ناقل در چه زمانی بیش از همیشه دیگران را آلوده می‌کند؟

چگونه از خود محافظت کنم؟

بهترین کار شست‌وشوی مرتب و کامل دست‌ها است، ترجیحا با آب و صابون.

 ویروس کرونا از طریق سرفه کردن بیمار پخش می‌شود. ترشحاتی که به خاطر سرفه در هوا پخش می‌شود پر از ویروس است. این ترشحات ممکن است از طریق استنشاق، یا با لمس سطوح آلوده به آن و سپس دست زدن به چشم‌ها، بینی و دهان وارد بدن شما شود.

لذا استفاده از دستمال هنگام سرفه و عطسه، لمس نکردن صورت با دستان آلوده، و دوری کردن از افراد مبتلا در کاهش شیوع این ویروس نقش مهمی ایفا می‌کند.

اما کارشناسان پزشکی عقیده دارند که استفاده از ماسک صورت اقدام محافظتی موثری نیست.

ادامه مطلب...

  تولید پنیر لاکتیکی

درباره پنیر لاکتیکی بیشتر بدانید ...

 

پنیرها با دو روش اصلی اسیدی کردن شیر یا استفاده از آنزیم پنیرسازی تولید می‌شوند. آنزیم می‌تواند باعث لخته شدن بافت پنیر شود. اسیدسازی در برخی از پنیرها به‌وسیله باکتری‌ها انجام می‌شود و درواقع، همان باکتری‌ها یا استارترهایی که می‌توانند منجر به تولید ماست شوند، قادر به ساخت پنیر هم خواهندبود بنابراین، زمانی که عمل تخمیر در روند تولید پنیر انجام شود، محصول نهایی‌ با نام لاکتیکی شناخته می‌شود. لاکتیکی، به معنای ساخته شدن پنیر از اسید لاکتیک است.

 

 
ادامه مطلب...

  انواع عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر در مورد خواص انواع عرقیات گیاهی

 

1- عرق آویشن = ضدسرماخوردگی، ضدقارچ،ضد ورم بینی وگلو
2- عرق اسطو خودوس = تقویتاعصاب، پایین آورنده تب، ضد تشنج
3- عرق بید= درمان تب هاي‌ شدید

4- عرق بهارنارنج = تقویت کننده اعصاب،تقویت قلب
5- عرق بادرنجبویه = ضد ویار، ضد قلنج، درمان دل پیچه
6- عرق بومادران = رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی

 

ادامه مطلب...

  ماست سنتی مخصوص کره گیری و تهیه دوغ در منزل

ماست سنتی دهقان مخصوص کره گیری و تهیه دوغ محلی

 

چگونه کیفیت ماست سنتی سالم را تشخیص دهیم؟

طرز تهیه ماست سنتی واقعی چگونه است؟

مایه زنی ماست سنتی به چه صورت انجام می شود؟

آیا نکات بهداشتی در زمان خرید و استفاده از ماست سنتی را می دانید؟

 

ادامه مطلب...

  چگونه مقداری نبات خوب بخریم؟

چگونه مقداری نبات خوب بخریم؟

خواص درمانی نبات چیست ؟ 

 

 

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

خاصیت های درمانی نبات را بشناسید؟

نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

ادامه مطلب...

  یوخه و گتک شیراز

نان یوخه شیراز 

نان کاک کرمانشاه ، نوعی سوغاتی و شیرینی سنتی ایرانی است. همان طور که از نامش پیدا است، مربوط به شهرهای شیراز و کرمانشاه است ولی در شهرهای دیگر نیز یافت می‌شود. در شیراز به آن نان یوخه می‌گویند و در کرمانشاه به آن نان کاک یا شیرینی کاک می‌گویند.

 
ادامه مطلب...

  درباره نان خشک بیشتر بدانید

نان خشک و فواید مصرف آن

این نان ها مانند نان های لواش، مسطح هستند ولی نحوه پختشان متفاوت است به این شکل که زمان پخت طولانی تری دارند به طوری که حرارت تنور ملایم تر است است تا آب داخل نان کاملا تبخیر شود. بعد از پخت هم، نان را در هوای آزاد قرار می دهند تا مراحل خشک شدن تکمیل شود زیرا وقتی نان به این شکل در می آیند، مدت نگهداری آن بیشتر می شود.

ادامه مطلب...

  بهترین روش های نگهداری مواد غذایی

مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این محصولات و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد.



ما برای نگهداری مواد غذایی به بهترین شکل برای شما پیشنهاداتی داریم:
1- ظروف نگهداری غلات در ظروف دربسته بوده و نباید به گونه‌ای در مسیر عبور و مرور باشد که احتمال انتقال آلودگی وجود داشته باشد. همچنین این ظروف باید بر روی پالت قرار داشته و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

ادامه مطلب...