از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

باقلوا یزدی خجسته

وضعیت ناموجود
رتبه ی این کالا: 5.0

باقلوا یزدی خجسته جعبه طلقی کوچک 600 گرم

 

خوشمزه ترین باقلوا یزدی کجا پخت می شود؟

 

باقلوا سلطان شیرینی های سنتی شهر یزد است که در نوع خود کم نظیر می باشد. باقلوای یزد به روش سنتی و با پرکردن بخش های میانی آن با مغز بادام و هل تهیه می­گردد و رویه آن با مغز پسته تزیین می­شود. بیشترین لذت خوردن آن، مصرف چند برش باقلوا در کنار یک استکان چای اصیل ایرانی است. جهت نگه داری کوتاه مدت ، داخل نایلون درب بسته گذاشته و در یخچال نگه داری شود و همچنین برای نگهداری بلند مدت با همین شرایط در فریزر امکان نگه داری تا یک سال فراهم می شود. طعم اصلی بادام و پسته را می توان در این شیرینی اصیل و سنتی احساس کرد. بسیاری از مسافران در بازگشت به شهر یا کشور خود حتما باقلوا که سوغات اصلی یزد را به عنوان تحفه برای میزبان خود تهیه می کنند .

بد نیست بدانید که انواع باقلوا در برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه نیز هست . باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای و در انواع طعم‌های پسته ای، بادامی، نارگیلی تهیه می گردد.

 

اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید