از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

خرما و رطب


خرما و رطب

 

خرما میوه و محصولی بسیار مقوی، سالم  و مغذی است که در سراسر جهان و از همه سنی خواهان دارد. در ایران، عمده تولید این محصول در جنوب کشور است و در استانهای فارس (خرمای جهرم) ، کرمان (خرمای بم) ، بوشهر (خرمای کبکاب دشتستان) و خوزستان بیشترین نخلستان ها را می توان یافت که انواع مختلفی از خرما را کاشت و فرآوری می نمایند. بعضا با نام های محلی معروف اند و خرماهایی مانند کبکاب،خرمای خاصویی یا خرمای شاهانی معروف ترند. تابستان ، فصل برداشت این میوه است و بیشترین نوسانات و تغییرات قیمت را نیز به همراه دارد. معمولا ، رطب محصول خاص تایستان است که به صورت یخچالی یا فریز شده هم تا مدتی نگه داری و روانه بازار می گردد. حجم زیادی از خرمای دستچین، درجه یک و اعلا هم به صورت بسته بندی شده به سایر کشورها از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.


این گروه شامل انواع رطب و خرما که عموما از نخلستان جنوب و با شیره طبیعی فرآوری شده و در نمونه های خرمای کبکاب،خرمای شاهانی و خاصوئی می باشد. خرما یک محصول کاملا  ارگانیک ، ضد سرطان و مقوی بوده و دارای فیبر ، املاح و ویتامین های ضروری برای بدن است.