از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

نبات شاخه زرد اقلید بسته 1000 گرم

وضعیت موجود
قیمت 19500 تومان
رتبه ی این کالا: 5.0

 

چگونه مقداری نبات خوب بخریم؟

نبات زرد شاخه اقلید

طرز تهیه و فرآوری نبات 

 

 

انواع نبات سنتی معمول در ایران

 

خواص درمانی نبات چیست ؟ 

خرید نبات کاسه یزد آریافودز

 نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

خاصیت های درمانی نبات را بشناسید؟

نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

در گذشته برای افرادی که به علت کهولت سن دچار کم حواسی می شدند،چای نبات و آب جوش نبات داغ توصیه می شده است.

برای درمان تنگی نفس، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه می شود.

نبات داغ در تسکین درد پشت،کمر، ناحیه شکم و پا درد بسیار موثر است.

از آنجا که از نشانه های بلغم، نقرس، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی، لقوه و رعشه است، مصرف مرتب نبات، چای نبات، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.

کسانی که تکرر ادرار دارند یا مثانه ی آن ها ضعیف شده و اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند، در روز مقداری نبات در دهان خود قرار داده و کم کم آب نبات را فرو برند،این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.

ماده ی اولیه نبات با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است، به همین دلیل خاصیت ملین و ضدنفخ بالایی دارد.

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.

نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه یک تکه کوچک از آن در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.

از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند استفاده از یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد.

یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف نبات، نبات زعفرانی، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.

نبات دارای طبعی گرم است و استفاده از آن در درمان افراد سرد مزاج بسیار مفید است. در مقایسه با انواع آبنبات‌ها نبات خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی دارد و به دلیل قابض بودن آن برای درمان و بهبود اسهال بسیار مفید است.

از فواید و خواص نبات می‌توان رفع خواب آلودگی و خستگی را بیان کرد. از بین بردن خواب آلودگی در هنگام رانندگی بسیار مهم است که نبات این کار را انجام می‌دهد به همین دلیل است که به رانندگان به ویژه کسانی که در شب رانندگی می‌کنند یک فنجان چای نبات را توصیه می‌کنند.

تقویت حافظه - در زمان‌های گذشته به افراد کهن سال که دچار کم حواسی می‌شدند آب جوش نبات یا چای نبات را توصیه می‌کردند؛ نبات به دلیل خواص و فواید خوبی که دارد برای درمان کم حواسی و همچنین تقویت حافظه مفید و موثر است.

از دیگر خواص نبات خاصیت کاهش درد بدن است. نبات موجب کاهش و تسکین درد معده و همچنین درد ناشی از انقباض ماهیچه‌ها می‌شود.

علاوه بر این‌ها نبات داغ برای کاهش درد کمر، تسکین درد پشت، بهبود پا درد و رفع درد‌های ناحیه شکم بسیار مفید و موثر است و مصرف آن به افرادی که مشکلات فوق را دارند، توصیه می‌شود.

از دیگر خواص نبات این است که از دسترس‌ترین ماده دارویی بدن محسوب می‌شود.

نبات دارای خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی دارد و در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد.

اگر نبات را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تبدیل به ماده‌ای قهوه‌ای مایل به مشکی می‌شود که طعم بسیار تلخی دارد و دارویی فوق العاده موثر برای درمان اسهال محسوب می‌شود.

افزایش انرژی و نشاط با نبات

طبق تحقیقاتی که بر روی نبات صورت گرفته است به این نتیجه رسیده اند که این بلور‌های زیبا و پرخاصیت ضد نفخ، ملین و مدر، نشاط آور و بسیار مقوی است.

علاوه بر این از زمان‌های گذشته تا به امروز نبات را برای درمان دل درد مورد استفاده قرار می‌دادند؛ نبات در رفع خستگی‌های مفرط فکری و جسمی ناشی از فعالیت‌های جنسی زیاد بسیار موثر و مفید است.

با مصرف نبات با هر ماده‌ دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.

یکی از فایده‌های مهم و خواص نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان است. به ویژه افرادی که هنگام خواب آب دهن آن‌ها جاری می‌شود.

 

تفاوت نبات با قند و شکر از نظر شیمیایی و فیزیکی

 

ماده غذایی با نام قند از بلورهای بسیار ریز تشکیل شده با این مشخصه که تعداد زیادی از این بلورهای ریز در داخل قند به همدیگر متصل هستند. درست مثل یک آجر که از ذرات به هم چسبیده‌ی گل تشکیل می‌شود. البته بعضی از انواع قندها ذرات ریز تری دارند. نبات هم مثل قند و شکر از قند ساکارز تشکیل می شود با این فرم که بلورهای آن بسیار بزرگ‌تر هستند و قابل رویت هستند.

نبات را با افزایش دادن حجم بلورهای قند در داخل محلول غلیظ و اشباع شده آب قند فرآوری می‌کنند. بنابراین همواره بایستی وسط آن یک رشته نخ وجود دارد. این همان نخی است که به عنوان سطح بستر برای حجم دادن بلورها و آویزان نگه داشتن آن وسط محلول آب قند اشباع شده قرار دارد.

پس ، عنصر اولیه در شکر، قند و نبات یکی است ولی بلورهایی که در محصول نبات تشکیل می‌شود از نظر وضعیت فیزیکی و نوع کریستال‌های‌شان با قند و شکر متفاوت است. به همین دلیل خاصیت قند و شکر با خاصیت نبات متفاوت است و نبات طبیعت گرم‌تری نسبت به قند و شکر دارد. از این رو نبات در مشکل‌هایی مانند دل ‌درد ، نفخ و… استفاده می‌شود. 

 واقعیت امر این است که گاهی جنس، فرمول بسته یا باز شیمیایی مواد یکسان است اما شکل فیزیکی آن‌ها متفاوت است. مثلاً قند به هر شکلی که در بیاید قند است مگر این که بسوزد و خاصیتش عوض شود. نمونه دیگر یخ و آب است. هر دوی این‌ها از نظر جنس یکسان هستند اما یخ خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌توانیم آن را روی سوختگی، جراحی و التهاب بگذاریم اما در مورد آب چنین خاصیتی مطرح نیست. در مورد بخار آب و آب هم همین طور است. خواص بخار آب با آب یا یخ متفاوت است در حالی که هر سه از یک جنس هستند.

گاهی اوقات قند یا نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح می‌سوزانند. در این صورت خاصیت قند و نبات تغییر می‌کند. قند یک ماده هیدروکربن است و ترکیبی است از هیدروژن، کربن و اکسیژن.

وقتی قند می‌سوزد کاراملیزه می‌شود و جالب است بدانید که بسیاری از رنگ‌های قهوه‌ای از جمله موادی که در نوشابه‌ ها به کار می‌برند از حرارت دادن شکر و قند به دست آمده است. به این ماده قهوه‌ای حاصل از حرارت دادن، کارامل گفته می‌شود که از نظر شیمیایی، ظاهر فیزیکی و حتی مزه با قند و شکر متفاوت است.

نبات سوخته هم دقیقاً همین طور است. کریستال‌های نبات می‌سوزند و یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌شود که خاصیت قابض داشته و یکی از مهم‌ترین استفاده‌های آن در طب سنتی برای خوراندن به کودکان مبتلا به اسهال است.

با این وجود افراد نباید بیش از مقدار معمول از نبات استفاده کنند زیرا مصرف بیش از حد هر ماده‌ای برای بدن زیان آور است. حتی اگر آن ماده ویتامین باشد. پس مصرف قند، شکر و نبات هم به میزان زیاد مضر است و تفاوتی بین آن‌ها وجود ندارد به خصوص در کسانی که مشکل دیابت دارند.

 

 

 

 

تعداد
{{ quantity}}

درباره این کالا بیشتر بدانید