کاهش ضایعات مواد غذایی
تحقیقات در مورد موضوع کاهش ضایعات مواد غذایی در جهان
کریستینا بائر پلانک، معاون جهانی Hellmann’s & Dressings، Unilever، نقش کسبوکارها را برای ایجاد تغییرات مثبت و کمک به مصرفکنندگان در کاهش ضایعات مواد غذایی خانگی تجزیه و تحلیل میکند.
جالب است بدانید اغلب ضایعات مواد غذایی نتیجه کمبود وقت و عدم رسیدگی از سوی مصرف کنندگان است.
اهمیت کاهش ضایعات مواد غذایی
جهان در آستانه یک دوره تورمی جدید است. اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی جهانی به این معنی است که مشاغل و مصرف کنندگان به طور یکسان با هزینه های ضروری دست و پنجه نرم می کنند و کارشناسان پیش بینی می کنند که قیمت مواد غذایی ممکن است تا 50 درصد در سال جاری افزایش یابد.
اکنون بیش از هر زمان دیگری، غذای خوب نمی تواند هدر برود، زیرا هم برای مردم و هم برای کره زمین هزینه زیادی را به همراه دارد. اما موضوع ضایعات مواد غذایی یک مشکل ناشناخته و ناهنجار است که مصرف کنندگان آن را درک نکرده اند. به این ترتیب، اغلب توجه و اقدامی را که شایسته آن است انجام نمی دهند.
تحقیقات WRAP نشان می دهد که تنها 32 درصد از بریتانیایی ها ارتباط واضحی بین هدر رفتن مواد غذایی و تغییرات آب و هوایی می بینند، در مقایسه با بیش از نیمی از بریتانیایی ها که می گویند ارتباط واضحی بین حمل و نقل هوایی و تغییرات آب و هوایی مشاهده می کنند. بسیاری از مردم تعجب خواهند کرد اگر بیاموزند که اگر پسماند مواد غذایی در یک کشور زیاد باشد، پس از چین و ایالات متحده، سومین تولیدکننده گازهای گلخانهای در جهان خواهند بود. در زمانی که حفاظت از آب و هوای ما بیش از هر زمان دیگری مهم است و هزینه های زندگی بسیار بالاست، موضوع هدر رفت مواد غذایی یکی از مواردی است که باید اکنون به آن عمل کنیم.
آریافودز ، به عنوان عرضه کننده بخشی از مواد غذایی نظیر انواع شیرینی و سوغات ، پیشنهاد می دهد مقالاتی را که در خصوص کاهش ضایعات و پسماند مواد غذایی و استفاده صحیح و بهینه از انواع غذاست را با دقت مطالعه نموده و در سبک زندگی خانواده و خانه داری استفاده نمایید.
ضایعات مواد غذایی مصرف کنندگان در منزل
تحقیقات هلمن ما نشان میدهد که ضایعات مواد غذایی خانگی امروزه نتیجه ناخواسته افرادی است که پس از یک روز پرمشغله وقت یا انرژی لازم برای پخت و پز ندارند یا اعتماد به نفس یا مهارت لازم برای تهیه غذا با موادی که در یخچال خود پیدا میکنند ندارند. یا به سادگی فراموش می کنیم که چه چیزی در پشت کشوی یخچال قرار دارد.
در سال 2021، ما با دانشمندان علوم رفتاری BEworks در کانادا و دیگر متخصصان جهانی همکاری کردیم تا یکی از طولانیترین و بزرگترین مطالعات مداخله رفتار مصرفکننده را در مورد ضایعات مواد غذایی خانگی انجام دهیم و راهحلهای سادهای را کشف کنیم که مردم میتوانند در خانه برای کاهش ضایعات مواد غذایی استفاده کنند، بدون اینکه لذتی از صرف غذا نداشته باشند.
روش Flexipes یا افزودن یک وعده غذایی
اخیراً، تحقیقات در ایالات متحده در مورد برنامه تغییر رفتار هلمن نشان داد که مداخلات ساده مانند اتخاذ یک روز مصرف در هر هفته، به علاوه استفاده از هلمانز Flexipes، منجر به کاهش 46 درصدی ضایعات مواد غذایی خانگی در یک دوره چهار هفتهای شد.