از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

مقالات آموزشی مواد غذایی

  تولیدکنندگان معتبر و مشهور شیرینی و سوغات در ایران

 

برندینگ در صنعت تولید سوغات در ایران

 

ایران کشوری پهناور و سرزمینی است که هر شهر و خطه آن سوغات و محصولات سنتی و بومی را با هنر استادکاران محلی ، تولید و فرآوری می نماید. از دیر باز ، علاقه شدید ایرانیان به سفر و مسافرت ، سوغاتی خریدن و سوغاتی آوردن ، جزیی از فرهنگ ما بوده است. طبیعتا ، همه مردم ایران زمین ، آشنایی نسبی با سوغات هر شهر و دیار دارند. با تغییر سبک زندگی ، پیشرفت صنعت حمل و نقل و ارتقا الکترونیکی تراکنش های بانکی محیط بازار، دسترسی مردم به سوغات سایر شهر ها میسر شده است. 

در این پست ، سعی کردیم لیستی از برندهای مشهور و معتبر کارگاه ها و کارخانه های تولیدی انواع سوغات از شهر های مختلف را جمع آوری و در اختیار هموطنان عزیز قرار دهیم. قطعا ، این لیست ، یک لیست ناقص و متغیر و با بروزرسانی خواهد بود. بنابراین ، از تولید کنندگان این حوزه دعوت می شود تا بیوگرافی خود و محصولات را جهت درج در مطالب ، ارسال نمایند.

 

 

ادامه مطلب...

  تولید پنیر لاکتیکی

درباره پنیر لاکتیکی بیشتر بدانید ...

 

پنیرها با دو روش اصلی اسیدی کردن شیر یا استفاده از آنزیم پنیرسازی تولید می‌شوند. آنزیم می‌تواند باعث لخته شدن بافت پنیر شود. اسیدسازی در برخی از پنیرها به‌وسیله باکتری‌ها انجام می‌شود و درواقع، همان باکتری‌ها یا استارترهایی که می‌توانند منجر به تولید ماست شوند، قادر به ساخت پنیر هم خواهندبود بنابراین، زمانی که عمل تخمیر در روند تولید پنیر انجام شود، محصول نهایی‌ با نام لاکتیکی شناخته می‌شود. لاکتیکی، به معنای ساخته شدن پنیر از اسید لاکتیک است.

 

 
ادامه مطلب...

  انواع عرقیات گیاهی

کوتاه و مختصر در مورد خواص انواع عرقیات گیاهی

 

1- عرق آویشن = ضدسرماخوردگی، ضدقارچ،ضد ورم بینی وگلو
2- عرق اسطو خودوس = تقویتاعصاب، پایین آورنده تب، ضد تشنج
3- عرق بید= درمان تب هاي‌ شدید

4- عرق بهارنارنج = تقویت کننده اعصاب،تقویت قلب
5- عرق بادرنجبویه = ضد ویار، ضد قلنج، درمان دل پیچه
6- عرق بومادران = رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی

 

ادامه مطلب...

  ماست سنتی مخصوص کره گیری و تهیه دوغ در منزل

ماست سنتی دهقان مخصوص کره گیری و تهیه دوغ محلی

 

چگونه کیفیت ماست سنتی سالم را تشخیص دهیم؟

طرز تهیه ماست سنتی واقعی چگونه است؟

مایه زنی ماست سنتی به چه صورت انجام می شود؟

آیا نکات بهداشتی در زمان خرید و استفاده از ماست سنتی را می دانید؟

 

ادامه مطلب...

  چگونه مقداری نبات خوب بخریم؟

چگونه مقداری نبات خوب بخریم؟

خواص درمانی نبات چیست ؟ 

 

 

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

خاصیت های درمانی نبات را بشناسید؟

نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

ادامه مطلب...

  درباره نان خشک بیشتر بدانید

نان خشک و فواید مصرف آن

این نان ها مانند نان های لواش، مسطح هستند ولی نحوه پختشان متفاوت است به این شکل که زمان پخت طولانی تری دارند به طوری که حرارت تنور ملایم تر است است تا آب داخل نان کاملا تبخیر شود. بعد از پخت هم، نان را در هوای آزاد قرار می دهند تا مراحل خشک شدن تکمیل شود زیرا وقتی نان به این شکل در می آیند، مدت نگهداری آن بیشتر می شود.

ادامه مطلب...

  بهترین روش های نگهداری مواد غذایی

مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این محصولات و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد.



ما برای نگهداری مواد غذایی به بهترین شکل برای شما پیشنهاداتی داریم:
1- ظروف نگهداری غلات در ظروف دربسته بوده و نباید به گونه‌ای در مسیر عبور و مرور باشد که احتمال انتقال آلودگی وجود داشته باشد. همچنین این ظروف باید بر روی پالت قرار داشته و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

ادامه مطلب...